Welkom bij BkTropics

“Dé bamboespecialist / The specialist in bamboo”

Prijslijst

Bamboe onderhoud producten

Omschrijving Formaat Prijs
Bamboe Grey-Go ontgrijzer 500ML € 9,50 / st.
Bamboe Booster olie 1L € 15,00 / st.
Bamboe protector transparante beits 1L € 19,95 / st.

De Grey Go “Bamboe ontgrijzer” maakt bamboepalen, bamboe tuinschermen en rollen, bamboemeubelen etc. in één eenvoudige behandeling weer schoon. Om de bamboe te beschermen en de natuurlijke warme uitstraling terug te geven, kan hierna de Bamboo protector of Bamboe Booster uit de Bamboo Import Europe lijn toegepast worden. Werkt eenvoudig: Inspuiten en naspoelen met water. Verbruik: 5 m2 per 500 ml.

Bamboo Booster, een bamboe olie die voedt verzorgt en versterkt. Bamboo Booster is een heldere, plantaardige en 100% natuurlijke bamboe olie. Geschikt voor het behandelen van bamboe voorwerpen zoals: bamboepalen, bamboe tuinschermen, bamboe meubelen etc. Bij voorkeur de Bamboo Booster in een dunne laag op te brengen en daarna met een droge en pluisvrije doek na te wrijven. Voor de beste bescherming raden wij u aan deze behandeling jaarlijks te herhalen. Bij het grijs worden van uw bamboe, de bamboe eerst behandelen met Grey-Go de bamboe ontgrijzer uit de Bamboo Import Europe lijn. Eenvoudig op te brengen met een doek. Verbruik: 10 m² per 1 liter.

Bamboo protector is een transparante UV beschermde bamboe beits. Geschikt voor het behandelen van bamboe voorwerpen zoals: Bamboepalen, Bamboe tuinschuttingen, Bamboematten, pergola’s, overkappingen e.d. Bamboo protector is speciaal ontwikkeld met UV protector voor buitengebruik. Het geeft uw bamboe langdurige bescherming en verminderd UV verkleuring. De bamboe beits kleur is transparant waardoor hij gebruikt kan worden op alle bamboesoorten. Bij het grijs worden van uw bamboe, de bamboe eerst behandelen met Grey-Go de bamboe ontgrijzer uit de Bamboo Import Europe lijn. Na behandeling van de Grey-Go adviseren wij de bamboe te beschermen met bamboo protector beits.
Eenvoudig op te brengen met een kwast.
Verbruik: 10 m² per 1 liter.
Alle prijzen zijn inclusief btw en afgehaald op de kwekerij.